Cobertura de filadelfia per cupcakes o carrotcake

Cobertura de filadelfia per cupcakes o carrotcake

cobertura per tarta de pestenegó o cupcakes red velvet

 Aquesta cobertura la trob insuperable, és definitiva al meu receptari !!

Ahir vaig preparar una cobertura per una tarta de pestenegó que ja havia fet la setmana passada. Ha estat bonissima perque ja l'havia repetida altres vegades i m'havia sortit molt dolça, aquesta vegada vaig llevar sucre i aleshores vaig haver d'afegir una fulla de gelatina, ja que el sucre li dona consistència i com que n'hi vaig llevar bastant necessitava algo que me donàs consistència a la glasa.

Ingredients:


- 300 g de formatge filadelfia o similar
- 100 g de sucre pols
- 2 sobres de sucre vainillat (del lidl) + un poc de vainilla de miquetes negres (Dr Oetker)
- 45 gr de mantequilla
- 45 gr de nata
- 1 fulla de gelatina i mitja (tipus eroski,mercadona etc..)

Primer posam la fulla de gelatina a remull amb aigua dins un plat.
pesam la mantequilla i la nata, fondre al microones 1 minut al 75% de potencia. Si no basta afegiu alguns segons més perque estigui ben fus.afegim la gelatina que en contacte amb la nata calenta se fondrá tot d'una, remenar per fondre bé i deixam refredar un poc perque si posam ara el formatge quedarà una pasta clara i no és el que volem.
a un bol mesclar amb una cullera el formatge, el sucre i el sucre vainillat, mesclar bé per desfer els grums que pugui tenir, afegir la nata amb la mantequilla i mesclar ben mesclat fins que faci una pasta llisa. Deixar refredar un poc abans de posar damunt la tarta.

frosting de mascarponefrosting de filadelfia

Inicieu sessió per enviar comentaris