Tomàtiga confitada

Tomàtiga confitada

Quina recepta més bona, ens ha agradat moltissim. Es pot utilitzar per fer canapés i combina molt amb un formatge gustós. Fa estona que vaig veure la recepta a un llibre de thermomix i me va fer ganes fer-la, fins ahir que celebràvem nochebuena no la vaig fer, la vaig servir amb unes torrades i amb formatge manchego curat. Un consell, utilitzau tomàtiga de pot bona i heu de escolar tot el suc i llevar-li totes les llevors, vos ha de quedar només la polpa ben escorreguda.

 

 
TOMÀTIGA CONFITADA
 
  • 2 pots de tomàtiga sencera pelada (en conserva) grossos de 800 gr.
  • 200 gr de sucre
  • sal i prebe
 
  1. Abocam les tomàtigues dins un colador per llevar tota l'aigua, les xepam amb un ganivet i llevam totes les llavors, tornam a posar al colador perque acabi de fugir tot el suc.
  2. Posam dins el tassó juntament amb el sucre,la sali el prebe  coure 40 minuts 100º vel. 1
 
nota: la tomàtiga minva molt quan li llevam tota l'aigua i quan faltaven 10 minuts per acabar vaig trobar que encara quedava molt de suc i li vaig augmentar a varoma. Quan va acabar el temps encara era un poc líquida i ho vaig coure 7 minuts més a Varoma vel. 1 aixi me va quedar perfecte i ben confitada. El temps jo crec que depén de la tomàtiga i de si li hem tret tota l'aigua o no, en el meu cas els pots que vaig comprar eren bastant blanes i me varen fer molt de suc.Si la tomàtiga és molt seca en 40 minuts jo crec que li bastaria.
 
{rokcomments}
 
 
Darrera modificació el Dilluns, 27 Juny 2022 19:01
Inicieu sessió per enviar comentaris